Waarom kiezen voor Reclamebureau Blont

Reclamebureau Blont werd in 2004 opgericht door Bert Lefevere. Met meer dan 15 jaar ervaring in verschillende reclamebureaus en dankzij een goede samenwerking met de beste leveranciers (drukkers, copywriters, fotografen, illustratoren, programmeurs, ...) biedt Reclamebureau Blont u een professionele kwaliteit binnen een haalbaar budget. Hieronder vindt u een aantal redenen waarom Reclamebureau Blont de juiste partner is:

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Reclamebureau Blont is een full service ontwerpbureau. U kan bij ons terecht voor één enkel project (logo, folder, belettering, website, ...) of voor een volledig communicatiepakket. Hierdoor zit al uw communicatie onder één dak en wordt alles perfect op elkaar afgestemd.

ÉÉN AANSPREEKPUNT

Van bij het eerste verkennende gesprek, het ontwerp, de uitvoering, de levering, ... staat u steeds in contact met éénzelfde aanspreekpunt, zonder account managers of andere tussenpersonen. Zo wordt er direct geanticipeerd op al uw vragen en gaan er geen briefings of e-mails verloren.

EERLIJK DUURT HET LANGST

Reclamebureau Blont gelooft in een open en transparante communicatie met de klant. Wij beloven geen dingen die we niet waar kunnen maken. Naargelang uw wensen en uw budget zoeken we samen met u naar de beste oplossing. Op die manier ontstaat er een wederzijds vertrouwen en een samenwerking op lange termijn.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK